• BIST 9266.09
  • Altın 4092.484
  • Dolar 38.1244
  • Euro 43.611
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

Başkan ALÇAY Müjdeyi verdi.

Başkan ALÇAY Müjdeyi verdi.
Eskil Belediye Başkanı Niyazi Alçay 2018 yılının sonuna Eskil Merkez'e doğal gazın geleceğinin müjdesini verdi.

Eskil Belediye Başkanı Niyazi ALÇAY yaptığı açıklamada;
Yoğun girişimlerimiz sonucunda Eskil İlçesi Merkez Mahallesi 2018 yılı sonunda doğalgaza kavuşuyor. Enerji Piyasası Düzenleme kurumu tarafından İlçemize doğal gaz dağıtımı için lisans sahibi Enerya Aksaray Gaz Dağıtım A.Ş. yetkilendirilmiştir. Yetkilendirme sonucunda bu yıl Doğal Gaz Alt yapı çalışması başlayacak olup, 2018 yılı sonunda İlçemiz doğalgaza kavuşacak. Dedi. 
Alçay konuşmasında İlçemize doğal gazın gelmesi için yoğun gayret gösteren başta Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanımız Sayın Berat ALBAYRAK’a Grup Başkan Vekilimiz Sayın İlknur İNCEÖZ’e, Aksaray Milletvekillerimiz Sayın Cengiz AYDOĞDU ve Mustafa SERDENGEÇTİ’ye, Ak Parti Aksaray İl Başkanımız Sayın Abdulkadir KARATAY’a, Botaş Bölge Müdürümüze ve Botaş çalışanlarına teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Çok istedik, çok çalıştık, hep beraber başardık. İlçemize hayırlı olsun, hayırlara vesile olsun.

  • Yorumlar 2
  • Facebook Yorumları
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    • Kökez29 Mart 2017 19:48

      Iyi bir sey olabilir

      Yanıtla (0) (0)
    • Adem Yaşar Mutlu29 Mart 2017 17:01

      Süper superde hafizam beni yanılmıyorsam 2015 dede müjde vermişti Eşmekaya Eskil 2016 çit gidiş-geliş duble yol olacaktır yıl 2017 hala bişey yok iki üç yerde moloz yığınından başka bu müjdesi o mujdelere benzemesin

      Yanıtla (5) (1)
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00