08 Eylül 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C

AHİLAR KALKINMA AJANSI PROJE KAZANANLARIN BELİRLENDİ.

AHİLAR KALKINMA AJANSI PROJE KAZANANLARIN BELİRLENDİ.

AHİLAR KALKINMA AJANSI PROJE KAZANANLARIN BELİRLENDİ.

21 Mart 2011 Pazartesi 00:00

Ahiler Kalkınma Ajansı, Bölge Planının Devlet Planlama Teşkilatı tarafından onaylanmasının ardından 2010 Yılı Mali Destek Programını açıklamıştı.Kırsal Kalkınma , Tarıma Dayalı Sanayi ve Küçük Ölçekli Altyapı ana başlıklarında mali destek programı açıklayan Ahiler Kalkınma Ajansı, Aralık ayının ilk haftasına kadar bölgedeki yatırımcılardan gelen proje başvurularını  kabul etmişti. 

Proje başvuruları için sürenin 10.12.2010 tarihinde sona ermesinin ardından TR71 bölgesi illeri Aksaray, Kırıkkale, Niğde, Kırşehir ve Nevşehir’den toplam 240 proje başvurusu yapılmıştı. Bunlardan 145 proje kırsal kalkınma, 47 proje tarıma dayalı sanayi, 48 proje de küçük ölçekli altyapı başlıklarından geldi.

Bir haftalık bir idari kontrol sürecinin ardından değerlendirme süreci başlamıştı.Kamu kurum ve kuruluşları, üniversiteler, ve özel sektörden toplam 35 bağımsız değerlendiricinin görev aldığı değerlendirme süreci 10 gün sürmüştü.Ardından değerlendirme komitesinin inceleme süreci başlamış ve başarılı bulunan projeler ise 19 Şubat 2011 tarihli toplantıda Yönetim Kuruluna sunulmuştu.
              
Yönetim Kurulu yaptığı incelemenin ardından uygun bulunan projeleri onayladı ve Ahiler Kalkınma Ajansı’nın  2010 Yılı Mali Destek Programından faydalanmaya hak kazanların listesi kesinleşti. 


2010  Yılı Mali Destek Programları Kazananların yer aldığı liste aşağıda yer almaktadır.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.