22 Ekim 2024
  • İstanbul11°C
  • Ankara6°C

AKSARAY 2014’DE AK PARTİ İLE YOLA DEVAM EDECEKTİR

Aksaray 2014’de Ak Parti ile Yola Devam Edecektir

Aksaray 2014’de Ak Parti ile Yola Devam Edecektir

17 Kasım 2013 Pazar 10:43

Akpartinin Aksaray’da belediye başkan aday adayları için düzenlenen teşkilattemayül yoklamasında görev yapan Ak parti Malatya Milletvekili ve Temayülkomite başkanı Öznur Çalık temayül sonrası yaptığı açıklamada Aksaray BelediyeBaşkanı Nevzat Palta’ya ve teşkilat yetkililerine teşekkür ederek şunlarısöyledi

“Aksarayilimiz iki dönemdir, ak partili yerel yöneticilerle tanıştı. Ve ben inanıyorumki inşallah Allah nasip ederse 2014 te de yapılacak olan yerel yönetimlerdeseçimlerinde de bir kez daha Aksaray ak partili yerel yöneticilerle devamdiyecek. İşte onun kararını vermek üzere bugün ilk kez, Aksaray’da temayülyoklamalarını yaptık. Teşkilat yoklamalarımız kamuoyunda teşkilatımızın enfazla oyu hangi adayımız alabileceğimizi kalitesiyle dürüstlüğüyle kimliğiyle kişiliğiyle,topluma örnek olmuş belediye başkanlarımızı tespit etmek amacıyla önceteşkilatımıza sorduk. Tabi biz genel merkez olarak kamuoyu araştırmalarınısürekli yapıyoruz. Ve yapmış olduğumuz kamuoyu araştırmaları da şu anda genelmerkezimizde değerlendirme aşamasında. Teşkilat yoklamalarımız yaptık vebunları sayın başbakanımızın başkanlığında üst kurulumuza götüreceğiz ve o üstkurulda hem sayımları yapılacak hem kamuoyu yoklamaları hem de yapılanmülakatlar neticesinde görüşler nedir sonucunda hem Aksaray ilimiz hem de 6ilçemizin belediye başkan adayları belirlenecek.

BenAksaraylı bütün hemşerilerime canı gönülden teşekkür ediyorum. Bize vermişoldukları tüm destekler için. Hem yerelde hem de genelde Aksaray’ın ak partiyevermiş olduğu Recep Tayyip Erdoğan’a vermiş olduğu destek takdire şayandır. Benbugünkü temayülde emeği geçen başta il başkanım olmak üzere bütün yerelyöneticilere belediye başkanlarıma teşkilat mensuplarıma kadın kollarıma vegençlik kollarıma mahalle başkanlarıma belde belediye başkanlarımıza hepsineayrı ayrı canı gönülden teşekkür ediyorum . Çok demokratik bir mücadele oldu.Hiç kimsenin kimseyle tartışmadığı nezaketin zarafetin olduğu bir seçim oldu.Ben il başkanıma belediye başkanıma milletvekili arkadaşlarıma teşkilatımızıntüm kademesine teşekkür ediyorum ve Aksaraylı hemşerilerimize de bir kez dahaellerinize sağlık diyorum”.

Aksarayhalkının büyük desteğini arkasına alan ve temayülde en güçlü aday olan BaşkanNevzat Palta yaptığı açıklamada şunları söyledi

 16 Kasım itibari ile hem Aksaray merkezbelediyemiz ve diğer belediyeler ile ilgili temayül yoklaması şu anda sonlanmaaşamasında. Bir kısmı toparlandı katılım tam olanlar sandıklar şu andatoparlandı. Ben şunu özellikle söylemek istiyorum. Şehrimize insanlarımızahayırlı uğurlu olsun diyorum. Çok güzel bir katılım oldu çok güzel bir ilgi vealaka oldu. Seviyeli bir katılım oldu. Ben o açıdan bütün aday adayıarkadaşlara teşekkür ediyorum. Tabii ki bu demokratik bir yarıştır. Bu çerçeveiçerisinde de inşallah bu temayülün sonuçları ve diğer argümanlarla sonuçtabelediye başkan adayı açıklanmış olacak.

Tabiiki burada teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Teşkilatımızın bütün mensuplarınateşekkür ediyorum. İl başkanımız il yönetimi ilçe başkanımız yönetimi kadınkolları yönetimi gençlik kolları partimizin meclis üyeleri ve il genel meclisiüyelerimiz bunun dışında mahalle temsilcileri ve daha da şu anda yeni biruygulama ile belde başkanları merkeze bağlı belde belediye başkanları ve bunabenzer bütün katılanları oy kullananlara yürekten teşekkür ediyorum. İnşallahhayırlı olur diye düşünüyorum.

              Tabii ki Aksaray’ımız gelişen birşehir. Her geçen gün her anlamda gelişen bir şehir. Son 10 yıl içerişsindeşöyle baktığımız zaman muhteşem bir gelişme ile paralel gitmekte. Dolayısıylabu gelişmeye paralel olarak da sonuçta şehrin geleceğini gören şehre yön verenbir mantık içerisinde bu şehrin yönetilmesi lazım. El yordamıyla değil bilimselbir mantıkla akılcı bir mantıkla bu şehrin idare edilmesi lazım. Ben inşallahhayırlı olur diyorum. Şahsım olarak şunu söylüyorum. Tabii ki sonuçta kaderçizgisi içerisinde olan her şey bizim kabulümüzdür buna saygı duyarız ama tabiiki bütün bunların sonucunda bana sorduğunuz soru çerçevesi içerisindesöylüyorum. İki dönemdir belediye başkanlığı yaptık. Daha önce uzun yıllarkamuda görev yaptık. Ulaştırma bakanımızın danışmalığını yaptık. Genel müdüryardımcılığı yaptık. Yönetim kurulu üyeliği yaptık değişik birimlerde.Dolayısıyla ciddi bir birikimimiz var ve bunu belediyeye yansıttık iki dönemdirburada 9,5 yıldır belediye başkanlığı yapıyoruz. Şehri gerçekten çok güzelnoktalara getirmenin derdi ve gayreti içerisinde olduk. Tabii ki sonucunhepsine biz saygılıyız. Milletimizin vereceği karar sayın başbakanımızın teşkilatımızınvereceği karar ama nihai kararı sayın başbakanımız verecek.

           Ama şunu söylüyorum. İnşallah Allahnasip ederse bütün bu çerçeve içerisinde bunlar bize tevdi edildiği süreiçerisinde sayın başbakanımızın tabiri ile ustalık dönemi içerisinde kaldığımızyerden inşallah devam ederiz diye temenni ediyorum. Bu şehrimizi hak ettiğiyere getirmenin derdi ve gayreti içerisindeyiz. Zaten güzel yerlere getirdikama daha iyi yerlere hedefimiz daha iyi yerlere ulaştırmanın derdi ve gayretiiçerisinde olacağız diyorum.

Bentekrar tekrar teşekkür ediyorum. Herkese, herkese ama herkese teşekkürediyorum. Ankara’dan gelen milletvekillerimize Öznur Hanım Mahmut Bey Osman Beybaşta olmak üzere bölge koordinatörümüz Hami Bey Ruhi Bey özellikle geldi.Diğer milletvekillerimiz Ali Rıza Bey yurtdışında İlknur hanımda Kütahya datemayüle katıldılar. Bütün buradaki teşkilatta görevli arkadaşlarımıza a’danz’ye söylüyorum. Hepsine yürekten teşekkür ediyorum. İnşallah Aksaray’ımız içinşehrimiz için ülkemiz için güzelliklere hayırlara vesile olsun diyorum..”

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.