22 Ekim 2024
  • İstanbul11°C
  • Ankara6°C

AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN BORÇLULARA BÜYÜK KOLAYLIK

Aksaray Belediyesi’nden Borçlulara Büyük Kolaylık

Aksaray Belediyesi’nden Borçlulara Büyük Kolaylık

08 Ekim 2013 Salı 17:26

Aksaray Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğündenyapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi.

“Aksaray Belediyesi, belediyeye borcu olanvatandaşlar için büyük bir kolaylığı faaliyete geçirdi. Belediye ile GarantiBankası arasında yapılan anlaşma gereğince; borçluların anlaşma kapsamındakalan banka kartları ile yapacakları 100TL ve üzeri her türlü ödemeleri 5aya kadar taksitlendirilecek. Borçlular taksitlendirmeden dolayı herhangibir masraf, komisyon veya faiz gibi değişik isimler altında ilave bir ödeme deyapmayacak.

Belediyeye borcu olan ve ödeme güçlüğüçeken vatandaşları çok sevindirecek olan karara göre; ödeme esnasında borçlutarafından taksit yapılması talebinin belirtilmesi yeterli olacak. Borçlular,ön müracaat, dilekçe gibi herhangi bir prosedürün uygulanmasıyla uğraşmayacak.”

“Bu imkândan faydalanmak isteyenborçlular, Aksaray Belediyesi’ne başvurabilir.”

Aksaray Belediyesi Mali Hizmetler MüdürüMesut Çelik , bu imkândan faydalanmak isteyen borçluları Aksaray Belediyesi’nebaşvurmaya çağırdı. Çelik “Vatandaşların belediyemiz hizmet binası veznelerinemüracaat etmeleri gerekmektedir. Maksadımız borçlarını süresinde ödeyememişolan vatandaşlarımıza ödeme kolaylığı sağlayarak belediye tahsilâtlarının daartırılmasıdır.” dedi.

“Vatandaşlarımız, herhangi market veyatekstil alışverişini taksitlendirir gibi vergi, harç, kira, ecrimisil, paracezası,su, arsa-bina bedeli gibi Belediyemizce tahsilâtı yapılmakta olan tümödemeleri için taksitlendirme imkânından faydalanabilecektir.” diyen Çelik, E-Belediyearacılığı ile yapılacak ödemelerin bu kapsama dâhil olmadığı konusunda davatandaşları uyardı.

Taksit Yapılabilecek Kredi Kartları :

Garanti Bonus, TEB Bonus, ING Bonus, Deniz Bonus,Şeker Bonus, Türkiye Finans Bonu
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.