22 Ekim 2024
  • İstanbul12°C
  • Ankara7°C

AKSARAY NİĞDE’YE GÜCÜNÜ GÖSTERDİ 91-41

Aksaray Niğde’ye Gücünü Gösterdi 91-41

Aksaray Niğde’ye Gücünü  Gösterdi 91-41

18 Kasım 2013 Pazartesi 14:26

      AtatürkKapalı Spor Salonunda oynana karşılaşmayı Aksaray Belediye Başkanı NevzatPalta, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda basket sever de izledi.

Oyuna iyi başlayan 68 Aksaray Belediye spor rakibine bütünperiyotlarda üstünlük kurdu.    Üçüncüçeyrekte oyunda tamamen hâkimiyeti ele geçiren Aksaray Belediye spor, bulduğusayılarla 43-19 skoru yakaladı ve dördüncü çeyreğe 71-33 gibi bir avantajlıgirdi.

Karşılaşmanınson çeyreğine de iyi başlayan Aksaray Belediye Spor, karşılaşmadan 91-41 gibiçok farklı bir skorla galip ayrıldı.

Dostçageçen karşılaşma sonrası Aksaray Belediye Spor takımı oyuncularıyla Niğde Gücüsporlu oyuncular Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta ile birlikteobjektiflere dostluk pozu verdiler.

BaşkanNevzat Palta “Spor Dostluk Ve Kardeşliktir Her Yerde Spor Olsun”

 

BaşkanNevzat Palta hem kendi takımının oyuncularını hem de rakip takımın oyuncularınıve teknik heyetlerini tebrik ederek “İşte spor bu” dedi.

Sporundostluk ve kardeşlik olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Nevzat Palta şunlarısöyledi “ Biz her zaman şunu söylüyoruz spor kardeşliktir dostluktur. Niğdetakımı geldi Aksaray’a güzel bir maç oldu.Ben sporcuları tebrik ediyorum.Sonuçta bu karşılaşmalar şehirlerarasındaki ilişkilerin ve insanlar arasındakiilişkilerin güzel olmasını sağlıyor. Ben spora hep böyle bakmışımdır. Bugünvoleybol takımımız yenildi. Futbol takımımız yendi. Aksaray spor da beraberekaldı. Olsun sonuçta bu bir spordur. Bizim hep amacımız şuydu; her yerde sporolsun sahada salonda spor olsun vatandaşlarımız daha fazla spor yapsınBasketbolda da güzel bir taraftar var. İnşallah biraz daha artarTaraftarlarımıza teşekkür ediyorum daha fazla gelmesini arzu ediyoruz maçlaragelsinler burada spor seyretsinler takıma destek versinler 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.