22 Ekim 2024
  • İstanbul12°C
  • Ankara7°C

AKSARAYLI FOTOĞRAFÇILAR KARADENİZ BÖLGESİNİ KARE KARE FOTOĞRAFLADILAR

Aksaraylı fotoğrafçılar karadeniz bölgesini kare kare fotoğrafladılar

Aksaraylı fotoğrafçılar karadeniz bölgesini kare kare fotoğrafladılar

05 Kasım 2013 Salı 19:35

Kısaadı AKFOD olan  (Aksaray Fotoğrafçılar Derneği)fotoğraf çekimlerinde sadece Aksaray’la sınırlı kalmayıp, tüm Türkiye’ye açılmayadevam ediyor.

Dahaönce Mardin’deki fotoğraf gezisinde Doğunun etnik ve tarihi bölgelerinifotoğraflayan Aksaraylı fotoğrafçıların bu seferki durağı Karadeniz bölgesioldu.

Çektikleribirbirinden güzel doğa fotoğrafları ile Aksaray’ın tanıtımına katkıda bulunan AKFODüyeleri, geçtiğimiz günlerde Karadeniz bölgesine gezi düzenlediler. AKFOD’lufotoğrafçılar, Karadeniz’de sabah şafak sökerken ilk olarak Safranbolu'daardından da Kastamonu’nun Amasra ilçesinde fotoğraf çekimi gerçekleştirdiler

AKFODekibinin Fotoğraf Parkuru  -Safranbolu Evleriile başlayıp, Safranbolu Cam İşçileri -Batı Karadeniz Çarşıları -İnkumu -Amasra-Amasra Büyük Liman -Amasra Küçük Liman -Pınarbaşı Evleri -Yöresel Kıyafetler-Sonbaharda Orman -Ilıca Şelalesinde son buldu.

Karadenizgezisinin çok faydalı olduğunu ve çok güzel kareler yakaladıklarını ifade edenAKFOD yetkilileri, ileriki tarihlerde Türkiye’nin farklı bölgelerine geziler düzenleyeceklerinive bir fotoğraf yarışması düzenleyeceklerini kaydettiler.

 

 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.