22 Ekim 2024
  • İstanbul11°C
  • Ankara6°C

AKTAN HEDEFİMİZ MARKA ŞEHİR VE AKILLI KENT OLMAK

Aktan Hedefimiz marka şehir ve akıllı kent olmak

Aktan Hedefimiz marka şehir ve akıllı kent olmak

08 Kasım 2013 Cuma 17:25

         Kooperatif Başkanı Mehmet Duru ve ekibi tarafından sıcak bir şekilde karşılanan Aktan burada Aksaray için projelerini ve Ak Parti Belediyeciliğini anlattı. Kısa ve orta vadede Aksaray’ın değerlerini kullanarak bunların akılcı yöntemlerle hayata uygulanması sonucu marka şehir, aynı zamanda orta ve uzun vadede ise Kent ve coğrafi bilgi sistemi geliştirilip, genişletilerek alınan verilerin (kişi, bina, sokak, cadde… Sorgulamaları) dijital ortamda vatandaşımızın kolay ulaşabilmesi sağlanarak Akıllı Kent olunabileceğini anlatarak Ak Parti Belediyecilik anlayışına vurgu yaptı.

         Ak Parti Belediyecilik anlayışında, şehirlerin gelecekte insanlar açısından daha gelişmiş ve daha yaşanabilir olması gerektiğini belirten Aktan, “Ak Parti belediyecilik anlayışında yerinde saymaya yer yok! Halk için her geçen gün daha yaşanabilir insanların huzur içerisinde daha gelişmiş şehirlerde ikamet etme hakları vardır ve belediye bunu sağlamak için üzerine düşen her görevi layıkıyla yerine getirmelidir. İçilebilir çeşme suyundan ulaşıma her alanda belediye soruna istişare yoluyla en güzel çözümü bulmalı ve halkın memnuniyeti sağlanmalıdır. İşte bizde bu anlayışla gelecek nesillere en güzel Aksaray’ı bırakmak için varız! Aksaray’ın geleceği için varız! Bilgi birikimimizi ve ideallerimizi ve tecrübelerimiz bu yönde değerlendireceğiz inşallah” diyerek geleceğe dair düşünce ve projelerini dile getirdi.

Mehmet Duru ve ekibi, Nurettin Aktan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek “bu konuda bizde üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız ziyaretiniz için teşekkür ederiz” dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.