08 Eylül 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara19°C

ASKER UĞURLAMA TÖRENİNDE ANKARALI TURGUT RÜZGARI

ASKER UĞURLAMA TÖRENİNDE ANKARALI TURGUT RÜZGARI

ASKER UĞURLAMA TÖRENİNDE ANKARALI TURGUT RÜZGARI

24 Mayıs 2011 Salı 00:00

Eskil Belediyesi tarafından organize edilen ve Cumartesi günü Belediye Düğün Salonunda yapılan “Asker Uğurlama “ töreninde  Sanatçı Ankara’lı Turgut Rüzgarı esti. Binden fazla vatandaşın katıldığı törende  Belediye Başkanı Niyazi ALÇAY’ın  yaptığı son derece duygusal konuşmanın ardından kürsüye gelen Jandarma Garnizon Komutanı’nın yaptığı konuşma ise asker ailelerine duygusal anlar yaşattı. Kuran’ı Kerim okuması ve yapılan duanın ardından askerler adına Ekrem YALVAÇ tarafından konuşma yapıldı. Ve.. beklenen an geldi.

Bundan sonra ilçe halkının günlerdir beklediği Ankara’lı Turgut  alkışlar eşliğinde sahneye çıktı. Birbirinden güzel parçalarını seslendiren sanatçı oyun havaları eşliğinde askere gidecek gençlerimize ve ailelerine coşkulu dakikalar yaşattı. Program sonunda  askere gidecek gençler,aileler ve vatandaşlar Eskil Belediyesi'ne böyle bir organizasyona önderlik ettiği için teşekkür ettiler.

Eskil'e gelmekten son derece memnun olduğunu belirten sanatçı “ tüm eskil halkına teşekkür ederim. Beni sıcacık bir ortamda karşılayıp alkışlarınızı esirgemediğiniz için son derece minnettarım. İlk fırsatta davetinize icabet edeceğim” dedi.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.