22 Ekim 2024
  • İstanbul11°C
  • Ankara6°C

ATSO BAŞKANİ KARİYER GÜNÜNDE ELEMAN SİKİNTİSİNİ DİLE GETİRDİ

ATSO Başkani Kariyer Gününde Eleman Sikintisini Dile Getirdi

ATSO Başkani Kariyer Gününde Eleman Sikintisini Dile Getirdi

07 Kasım 2013 Perşembe 14:16

Buçağda üretim, yönetim, denetim, enformasyon, bilgi, beceri ve kabiliyet  gibi unsurlar tamamıyla bütün olarak elealınmalıdır .

 

Bugünyapılan tüm çalışmalar,  gençlerimizinher bakımdan standartlarını yükseltebilmesi ve istihdamın genişletilebilmesineyönelik yapılan çalışmalardır.

 

 Gençlerin Türkiye’deki 76 milyon nüfuslayarışmadığını, dünyadaki 7 milyar insanla yarıştıklarını  göz önüne alarak,yönetimden üretime,sanattan, spora zamanın ruhuna göre kendilerini yetiştirmeleri gerektiğinidüşünüyorum.

 

 Ekonomimizin büyük kısmının tarıma bağlıolduğu İlimizde ,Sanayi bakımından da büyük ilerlemeler söz konusudur..Ancakbilindiği üzere ,Sanayi alanında faaliyet gösteren firmalarımızın en büyüksıkıntısı kalifiyeli eleman sorunudur.

 

Bu anlamdaAksaray Ticaret ve Sanayi Odası olarak, Bu konuyla ilgili bir meslek lisesiprojesi oluşturarak, bağlı bulunduğumuz Türkiye Odalar ve Borsalar birliğinegeçtiğimiz aylarda sunduk.

 

Organize SanayiBölgesindeki  Meslek lisesininaçılmasıyla gerek fabrikalara vasıflı eleman kazandırılacak ,gerekse kariyersahibi olmak isteyen gençlerimize istedikleri alanda iş fırsatı sağlanacaktır.

 

En kısa zamandabu projenin gerçekleşmesi ve hızla gelişen İlimizin sanayisinin bölgede öndegelen iller arasında yer almasını temenni ediyorum…Bu çalışmalarda emeği geçenherkeze teşekkür ediyor.Şahsım ve atso adına şükranlarımı sunuyorum” Dedi.

 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.