22 Ekim 2024
  • İstanbul11°C
  • Ankara6°C

ÇUMRADA ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER İFTARDA YEMEĞİNDE BULUŞTU

ÇUMRADA ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER İFTARDA YEMEĞİNDE BULUŞTU

ÇUMRADA ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER İFTARDA YEMEĞİNDE BULUŞTU

14 Mayıs 2011 Cumartesi 00:00

Gazi ve şehit aileleri Çumra Kaymakamlığı tarafından verilen iftar yemeğinde bir araya geldi.Verilen iftar yemeğine Çumra Kaymakamı Ali Akça, Çumra Belediye Başkanı Yusuf Erdem, Çumra Garnizon Komutanı Fikret Yavuz, idare amirlerin yanısıra ve şehit yakınları, gaziler katıldı.

Yemek sırasında konuşma yapan Çumra Kaymakamı Ali Akça, "Ramazan ayları güzelliklerin yaşandığı aylardır. Biz bu güzellikleri siz değerli arkadaşlarımızla birlikte yaşamayı arzu ettik. Sizleri davet ettik davetimize icabet ettiniz hoş geldiniz. Değerli arkadaşları belki şehit yakınlarımızla, gazilerimizle gazi yakınlarımızla sık sık bir araya gelemiyoruz. Modern hayatın bir gereği olsa gerek zamanı iyi idare edemiyoruz. Ancak bilin ki gönüllerimiz hep sizlerle beraberdir.

Sizleri üzen şeyler bizleri de üzer sizleri sevindiren şeyler bizleri de sevindirir. Bu anlamda diyorum ki her şey gönlünüzce olsun. Kısmetse bu ramazandan sonra yaşayacağımız bayram kaderin enteresan bir tecellisi aynı zamanda 30 Ağustos Zafer Bayramı’na da denk geldi. Bu anlamda ben her iki bayramınızın güzelliklerle dolu olmasını diliyorum. Her iki bayramınızı da kutluyorum ifadelerini kullandı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.