22 Ekim 2024
  • İstanbul11°C
  • Ankara6°C

EKİM AYI İL İDARE KURUL TOPLANTISI YAPILDI

Ekim Ayı İl İdare Kurul Toplantısı Yapıldı

Ekim Ayı İl İdare Kurul Toplantısı Yapıldı

24 Ekim 2013 Perşembe 16:41

  Aksaray Valisi Selami ALTINOK tarafındanyapılan açılış konuşmasının ardından, kurum ve kuruluşlar tarafından yürütülenfaaliyetlere ilişkin bilgilendirme yapıldı. VakıflarKonya Bölge Müdürlüğü, İller Bankası, Karayolları, Devlet Su İşleri Orman BölgeMüdürleri, Teiaş, Medaş işletme Müdürlükleri ve yatırımcı kamu kurum vekuruluşları, İlçe Kaymakamları, İlçe ve belde belediye başkanlarıkatıldı. 

  Toplantının açılışında bir konuşma yapan Vali SelamiALTINOK Aksaray'da çeşitli sektörlerde toplam 566 projenin yer aldığını buprojelerin toplam bedelinin 1 milyar 109 milyon 157 bin lira olduğunusöyledi. 

566 proje için önceki yıllar harcamalarının 474 milyon900 bin TL olduğunu belirten Vali ALTINOK 2013 yılı ödeneklerinin 135milyon 377 bin TL olarak hesaplandığını belirtti. 

   Vali ALTINOK, yapılan çalışmaların kurumsal kimliğindışında memlekete ve millete bütün Aksaray'ın menfaatine olduğu bilinciyleyapılması gerektiğini ifade ederek, ‘Mühim olan ilimiz ve devletimizin bekasıvatandaşlarımızın mutluluğudur. Bizler kamunun işini yapıyoruz vatandaşlarımızahizmet etme gayretindeyiz. Hukuk kuralları içinde birlikte işlerimizikolaylaştırarak koordineli bir şekilde yapacağız, çalışacağız' dedi.

 

 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.