22 Ekim 2024
  • İstanbul11°C
  • Ankara6°C

ESKİLDEN BİR YILDIZ KAYDI

Eskilden Bir Yıldız Kaydı

Eskilden Bir Yıldız Kaydı

30 Ağustos 2013 Cuma 14:26

2011 Yılının ilk aylarında Eskil’de göreve başlayan yaklaşık 3 yıla yakın bir süre bu görevde kalan ve son Kaymakamlar kararnamesi ile Elazığ’ın Alacakaya ilçesine atanan ve Eskil’de çalıştığı süre de çalışkanlığı, dürüstlüğü Eskil sevdalısı olarak, Eskil halkının ve çalışanların gönlünde taht kuran Kaymakam Fatih Okumuş’ a veda yemeği düzenlendi.

Eskil'deki Havuzbaşı tesislerindeki veda yemeğine Eskil, Eşmekaya belediye başkanları, Ak Parti, Cumhuriyet Halk Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanları, Hâkim ve Savcılar, Köy ve Mahalle muhtarları, tüm daire müdürleri ve vatandaşlar iştirak ettiler.

Veda yemeğinde bir konuşma yapan Eskil Belediye Başkanı Niyazi Alçay ‘’Kaymakamımız Eskil’de çalıştığı sürede Eskil Sevdalısı olarak hepimizin gönlünde taht kurdu. Eskil’e Yüksekokul onayının alınmasında, Ankara’da yapılan Aksaray tanıtım günlerinde ve sayamadığım birçok çalışmasında bizlere yön verdi. Kaymakamımızın uzun yıllar ilçemizde görev yapmasını isterdik. Kendisine ilçemize yaptığı hizmetlerden dolayı şahsım ve Eskil Halkı adına teşekkür ediyorum’’ dedi.

Kaymakam Fatih Okumuş’da bir konuşma yaparak ‘’Eskil’in en önemli sorunları mera, eğitim ve dağınık yerleşim sorunlarıdır. Mera sorununu çözmek için her platform da çalıştık. Eskil’de çalıştığım sürede ayırım yapmadan halkımızın yanında olmaya çalıştım. Ben Eskil’lilere ve kamu çalışanlarına hakkımı helal ediyorum’’ diyerek sözlerini bitirdi.

 Eskil’e geldiği günden beri farklı bir Kaymakam görüntüsü çizen Kaymakam Fatih Okumuş’u anlatan Eskilli vatandaşlar ve Kaymakamlık çalışanları, çalışkanlığı dürüstlüğü ve halkla iç içe olmasından dolayı Eskil halkının ve Kaymakamlık çalışanlarının gönlünde taht kurduğunu ifade ettiler. Kaymakam Okumuş’u anlata anlata bitiremeyen vatandaşlar ‘’Kaymakamımız Eskil’e geldikten sonra bazı kurumlara kanun çerçevesinde imza yetkisi verdi. Önceden sıradan bir işlem için bile saatlerce kaymakamın müsait olmasını bekliyorduk. Kaymakamımız Eskil Kaymakamlığını kurumsallaştırarak işlemlerin daha hızlı olmasını sağladı. Göreve başladıktan sonra yanına daire amirlerini alarak Eskil’in tüm köy ve 80 yaylasında gitmedik yer bırakmadı. Bizlerle devletimizin yapmış olduğu hizmetler, yapılacak hizmetlerler hakkında görüşlerimizi alarak sorunlarımızı dinlediler. Sorunlarımızı anlatmak için köylerden Eskil’e gitmememize gerek kalmadı. Sadece sorunlarımız dinlenmedi sorunlarımıza çözümde bulundu. Eğitime ayrı bir önem vererek, deneme sınavları organize ederek, Çanakkale, Bursa gezileri ve kaynak kitaplarla ödüllendirdi’’ dediler.

Veda yemeği programı Eskil Belediye Başkanı Niyazi Alçay’ın ve Eşmekaya Belediye Başkanı Gazi Eşmekaya’nın Kaymakam Fatih Okumuş’a plaket ve hediyeler vermesi ve Kaymakamın davetliler ile tek tek vedalaşması ile son buldu.

haberfark.net

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.