22 Ekim 2024
  • İstanbul11°C
  • Ankara6°C

KARATAY HİZMET HALKASINA YENİLERİNİ EKLİYOR

Karatay Hizmet Halkasına Yenilerini Ekliyor

Karatay  Hizmet Halkasına Yenilerini Ekliyor

25 Nisan 2012 Çarşamba 19:23

 Karatay Belediyesi’nin 2012 projeleri içerisinde büyük bir öneme sahip olan Karatay İş Merkezi, 4 Bin m² lik toplam alanı ile 3 kat olarak planlandı. Karatay İş Merkezi’nin ilk iki katı iş merkezi olarak son katı ise 600 kişilik bir toplantı salonu olarak yapılacak. Melike Hatun Çarşısı bitişiğinde yapımı devam eden Karatay İş Merkezi’nin yaklaşık maliyeti ise 3 Milyon 500 Bin TL’ye ulaşacak. Özellikle toplantı salonu ihtiyacının gün geçtikçe arttığı günümüzde 600 kişilik bir toplantı salonunun şehir merkezine yapılması önemli bir eksikliği gidererek, Karatay’a sosyal yönden büyük bir gelişme sağlayacak.
 
    Akçeşme Mahallesi Piri Esat Caddesi ile Ufuk Sokağın kesiştiği noktada 1.612 m² arsa üzerine 3.568 m² inşaat alanında 2 katlı yapılması planlanan Numune Hastanesi Karatay Semt Polikliniğinin ise 2012 yılı sonunda hizmete girmesi planlanıyor.
 
      Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli’ nin katılımıyla 30 Nisan 2012 Pazartesi Günü Saat 11.00’ de Karatay İş Merkezi ve Numune Hastanesi Karatay Semt Polikliniği’nin temel atma töreni gerçekleşecek.
 
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.