22 Ekim 2024
  • İstanbul11°C
  • Ankara6°C

KİLİT İSİM KESKİN KONUŞTU,

Kilit İsim Keskin Konuştu,

Kilit İsim Keskin Konuştu,

03 Ekim 2013 Perşembe 16:44

     Eskil siyaseti bir türlü netlik kazanmazken, kulislerde ve halk arasında sürekli yeni yeni isimler aday gösteriliyor, oluşumlar ortaya atılıyor. 


    Uzun süredir ismi ortalıkta aday olarak dolaşan Nazım Keskin tartışmalara son noktayı koydu. Veteriner Nazım Keskin gazetemize yaptığı açıklamada” Benim aday olmam konusunda Necati Belgemen bir ay önce bana bir teklifte bulundu.


   Ben kabul etmeme rağmen üzerimde ciddi bir baskı kurulmuştu. Fakat ben kesinlikle siyasi düşünce içerisinde olmadığım için, aday olmayı düşünmedim. Bir çok çevre bana destek olacağını söylemişti.


     Hatta mevcut belediye başkanı Niyazi Alçay’ın da bana destek olacağı söylendi. Fakat Niyazi Alçay kendisinin iyi bir Ak Partili olduğunu bu nedenle destekleyemeyeceğini söylemişti. Daha sonra ciddi baskılar oldu. Fakat, benim aday olacağımı bekleyen kişilere, kesinlikle aday olmayacağımı beyan ettim.


     Necati Belgemen ile yaptığımız görüşmede, kendisinin Ak Partinin aday adayı Sadrettin İriş’le görüşme içerisinde olduğunu söyledi. Bende kendisine MHP’li olduğum için, bu oluşum içerisinde yer alamayacağımı söyledim. Ben bir MHP’liyim. Kendim aday olmadığım için ne olursa olsun partimin arkasından, partimin adayının arkasından gitmek zorundayım. Bu sebeple ne olursa olsun hiçbir şekilde Ak Partinin adayını destekleme ihtimalim söz konusu da değildir. Ben bir kez daha tekrarlayayım, belediye başkanı adayı olma düşüncem yoktur, olmayacağımda. Aday adayı ve aday arkadaşlara başarılar dilerim. Allah memleketimiz için hayırlısını nasip etsin” dedi.


haberfark.net

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.