22 Ekim 2024
  • İstanbul11°C
  • Ankara6°C

MHP AKSARAY BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OPR. DR. RIFKI KARABATAK’TAN SANAYİ ESNAFINA ZİYARET

MHP Aksaray Belediye Başkan Adayı OPR. Dr. Rıfkı Karabatak’tan sanayi esnafına ziyaret

MHP Aksaray Belediye Başkan Adayı OPR. Dr. Rıfkı Karabatak’tan sanayi esnafına ziyaret

26 Ekim 2013 Cumartesi 16:11

Tek tek esnafları gezerek 'hayırlı işler'dileklerinde bulunan MHP Aksaray Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Rıfkı Karabatak, Sanayi Sitesindeki esnafların kendisine gösterdiğini yakın ilgiye teşekkürederek, Aksaray ekonomisi ve sosyal hayatını kalkındıracak projelerinin hazırolduğunu söyledi.

Küçük sanay7i sitesinde bir açıklama yapanMHP Aksaray Belediye Başkan Adayı Opr. Dr. Rıfkı Karabatak "Bugün sanayiesnafımızı ziyaret ederek bize görev verilmesi halinde yapacağımız çalışmalarıonlarla paylaştık. Bundan sonraki hedefimiz ise Aksaray esnafıyla kucaklaşmaolacaktır. Bu bağlamda da ziyaretimizi Sanayi esnafını gezerek başladık.Herkesle mutlaka temas etmek  gelmekistiyoruz.Her gün sokakta olacağız. Halkımızla, esnafımızla sokak sokak, ev evgezerek herkesle buluşacağız ve tamamıyla kucaklaşıp sarılacağız. Halkımızda buteveccüh, bu destek, bu ışık olduğu sürece sonuna kadar mücadelemiz devamedecektir" ifadesini kullandı.

İlimizde ki sanayi sektörünün hak ettiğiyerde olmadığını söyleyen karabatak, " Sanayi esnafımızın daha kalitelidaha ferah bir şekilde çalışmalarını sağlamak amacı ile üzerimize düşenin dahafazlasını yapmaya hazırız dedi.

 

Sanayi esnafı MHP Aksaray Belediye BaşkanAdayı Op. Dr. Rıfkı Karabatak’ ı desteklediklerini, Aksaray’ın evladı olduğunuzve Aksaray’ a yapılacak en kaliteli hizmeti MHP Aksaray Belediye Başkan Adayı Op.Dr. Rıfkı Karabataktan başka kimsenin yapamayacağını vurgulayarak sorun vesıkıntılarını paylaşarak çözüm istediler.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.