22 Ekim 2024
  • İstanbul11°C
  • Ankara6°C

REKTÖR ACAR’IN SMMMO ZİYARETİNDE İŞBİRLİĞİ GÖRÜŞÜLDÜ

Rektör Acar’ın SMMMO Ziyaretinde İşbirliği Görüşüldü

Rektör Acar’ın SMMMO Ziyaretinde İşbirliği Görüşüldü

30 Eylül 2013 Pazartesi 12:53

- ASÜ BünyesindeKoordinasyon Kurulu Oluşturuldu -

 

Üniversite –Sivil Toplum Kuruluşu (STK) ve meslek odaları işbirliğini önemsediğini ifade eden ASÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Acar,Aksaray’ın gelişmesi, kalkınması ve büyümesi için tümkesimlerle işbirliği içinde olduklarını, bu konularla ilgili olaraküniversite bünyesinde bir koordinasyon kurulu oluşturduklarını ifade etti. ASÜ’nün, Aksaray’daki sanayici ve işadamları başta olmak üzere, meslekodaları ve STK’larla işbirliğine hazır olduğunu söyleyen Rektör Acar, “SMMMO ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nin (İİBF) işbirliği için gereken katkıyı vermeye hazırız” dedi. Ziyarette, SMMMO Başkanı Bünyamin Köse de kısa bir konuşma yaptı. Rektör Prof. Dr. MustafaAcar ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Köse, “Meslektaşlarımız İİBF’lerden mezun olan arkadaşlarımız olduğu için kendimizi üniversiteye ve bilhassa İİBF’ye yakın hissediyoruz.Üniversitedeki değerli hocalarımızın bilgilerinden vetecrübelerinden istifade etmek istiyoruz” dedi.

 

- Kurumlar Bazı Konularda İşbirliği Yapacak -

 

Görüşmede, Aksaray’da görev yapan Serbest Muhasebeci veMali Müşavirlerle stajyerlerinASÜ’de yüksek lisans ve doktora yapması için işbirliği hususu üzerine konuşuldu. Ayrıca, kurumların bir araya gelerek meslek mensuplarına eğitim programları düzenlemesi, yardımcı muhasebe elemanı yetiştirilmesi ve işadamlarına mesleki alanlarında eğitim verilmesi gibi konular da gündeme geldi.

 

Ziyaretin son kısmında ASÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Acar, mesleğe yeni başlayanlara ‘Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirlik Ruhsat’larını verdi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.