22 Ekim 2024
  • İstanbul11°C
  • Ankara6°C

RIFKI KARABATAK MHP KADIN KOLLARI İLE İSTİŞARE TOPLANTISI YAPTI

Rıfkı Karabatak MHP kadın kolları ile istişare toplantısı yaptı

Rıfkı Karabatak  MHP kadın kolları ile istişare toplantısı yaptı

29 Ekim 2013 Salı 14:33

MHP  il binasındaKadın Kolları bilgilendirme ve istişare toplantısı yapıldı. İstişare vebilgilendirme toplantısına MHP Aksaray Belediye Başkan Adayı Op. DR. Rıfkı Karabatak,MHP kadın kolları başkanı NurdilekAtalay  ve kadın kolları üyeleri katıldı. MHP Aksaray BelediyeBaşkan Adayı Op. Dr Rıfkı Karabatak burada yaptığı açıklamada ”Şehrimizin geleceği,refahı, huzuru için elimizden gelenin fazlasını yaparak çalışacağız. Bu anlamdakadınlarımıza büyük iş düşüyor. Ailenin temelini oluşturan kadınlarımızşehrimizin menfaatlerini gözeterek mahalle mahalle, cadde cadde, kapı kapıgezerek yıkıcı değil yapıcı olduğumuzu ve belediyecilik anlamında en kalitelihizmeti nasıl yapacağımızı, şehrimizin gelişmesinde, istihdamında,kalkınmasında var gücümüzle birlikte çalışacağımızı vatandaşımıza duyuracaktır.Bazıları bizi eleştirebilir. Biz eleştirilere açığız. Eleştirildiğimiz zamanküsmeyeceğiz, darılmayacağız aksine daha da çalışacağız. Eksiklerimizi görüp, vatandaşlarımızında fikirlerini alarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz ”dedi. Belediye Başkan AdayıKarabatak daha sonra soru cevap şeklinde katılımcılardan gelen sorularıcevaplandırdı.

Kadın kolları üyelerinin çok kararlı ve heyecanlıolduğu gözlenen toplantı ya yoğun katılım dikkati çekti. Bu seçimlerde MHPKadın Kollarının seçim sonucuna etki edecek bir çalışma yapacağı şimdidenkendini gösteriyor. Toplantının devamında saha çalışması yapacak ekiplerinbelirlenmesi ve İl ve İlçe yönetimleriyle eşgüdümlü çalışmak için prensipkararı alındı. Oluşturulan gruplar hafta sonundan itibaren sahaya inecek.

Mhp Kadın Koları Başkanı Nurdilek Atalay  ise MHP Aksaray  Kadın Kolları olarak, tüm ilçe kadınkollarıyla birlikte hareket etme kararı aldıklarını vurguladı. 2014 yerelseçimleri çalışmaları kapsamında tüm ilçe ve beldelerle koordinasyonsağladıklarını aktaran Atalay ”  Biz,önümüzdeki yerel seçimlerde, 'Birlikten kuvvet doğar' sloganıyla tüm il, ilçeve beldelerle birlikte hareket etmeye kararlıyız. Hep birlikte güçlü birşekilde çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.