22 Ekim 2024
  • İstanbul11°C
  • Ankara6°C

SONER KIRLI ÇEMİZGEZEK KAYMAKAMI OLDU!

Soner Kırlı Çemizgezek Kaymakamı oldu!

Soner Kırlı Çemizgezek Kaymakamı oldu!

22 Temmuz 2013 Pazartesi 12:03

263 kaymakam ve 127 vali yardımcısının görev yerlerinin değiştiği  2013 Kaymakam ve vali yardımcısı kararnamesi yayınlandı.

Kararname ile Konya Akören Kaymakamı Eskilli hemşerimiz Soner Kırlı'nın yeni görev yeri Tunceli'nin Çemişgezek ilçesi oldu.

Soner Kırlı kimdir?

Çemizgezek Kaymakamı Soner Kırlı 1984 Yılında  Aksaray'ın Eskil ilçesine bağlı Kökez köyünde dünyaya geldi.

Konya merkez Orgeneral Cemal Tural İlkokulu sonrası Ortaokul ve Liseyi Dolapoğlu Anadolu Lisesi’nde okudu. 2006 Yılında Ankara Üniversitesi Siyasal  Bilgiler Fakültesi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu.

İlk memuriyetine, 2006 yılı Aralık ayında Kültür ve Turizm Bakanlığı’nda uzman yardımcısı olarak başladı. 2008 Yılında Kaymakamlık imtihanını kazandı. Konya Adayı olarak Akşehir Kaymakamlık Refikiligi yaptı. Teftiş stajını Çanakkale’ de yaptı. Afyonkarahisar Sinanpaşa’da (Sincanlı) 8 ay Kaymakam vekilliği sonrası. Amerika Birleşik Devletleri’nin Virjinya Eyaleti’nin Richmond şehrinde 1 yıl yabancı dil eğitimi aldı ve ABD’nin idari yapısı konusunda bilgi sahibi oldu.

Dört ay Kaymakamlık Kursu’nu takiben 8 Şubat 2011tarihinde çektiği kura ile 21 Şubat 2011 günü Akören Kaymakamlığı görevine başladı. burada süren 2,5 yıllık görevinin ardından Çemişgezek Kaymakamlığına atandı.

Soner Kırlı, Sevil Kırlı hanımla evlidir.

haberbolge.net olarak hemşerimiz Kırlı'ya yeni görevinde başarılar dileriz.

Kaynak:haberfark.net

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.