22 Ekim 2024
  • İstanbul11°C
  • Ankara6°C

YAŞAYAN EFSANE TÜRKİYE'YE VEDA ETTİ....

Yaşayan Efsane Türkiye'ye Veda Etti....

Yaşayan Efsane Türkiye'ye Veda Etti....

12 Ekim 2012 Cuma 21:57


KONVOY EŞLİĞİNDE GİTTİ
Fenerbahçe ile yolları ayrılan Brezilyalı futbolcu Alex de Souza
, ülkesine dönmek için evinden ayrıldı.. Alex, Acarkent'teki evinden bir minibüsle Sabiha Gökçen Havaalanı'na hareket ederken, kendisine uğurlamaya gelen taraftarlar konvoy oluşturdu.   
 
ALEX'İN VEDASINDAN FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN...
 
Fenerbahçe ile yollarını ayıran Alex de Souza, ailesi ile birlikte Acarkent'teki evinden Sabiha Gökçen Havalimanı'na gitmek için ayrıldı. Havalimanı'na gelen Alex burada kısa bir açıklama yaptı.  

Deneme

Fenerbahçe'den ayrılan Alex de Souza Beykoz'daki evine veda etti. Alex, kendisine sevgi gösterilerinde bulunan Fenerbahçelileri selamladı. Oldukça üzgün olduğu görülen Alex'in evden ayrılması sırasında ağlama sesleri yükseldi.

Alex, memleketi Brezilya'ya gitmek üzere Acarkent'te yaşadığı evden ayrıldı. Yanında eşi ve çocuğu bulunan Alex'e tercümanı da eşlik etti. Çok sayıda Fenerbahçe taraftarı Alex'e sevgi gösterilerinde bulundu. Ünlü futbolcu da onları el sallayarak selamladı. Ailesi ile evden ayrılırken, Alex'in çok üzgün olduğu gözlendi.
Deneme

Alex'i Havalimanında Yüzlerce Taraftar Karşıladı

Fenerbahçe ile yollarını ayırdıktan sonra Türkiye'ye veda etme kararı alan Alex de Souza Sabiha Gökçen Havalimanı'na geldi. Brezilyalı futbolcuyu havalimanında yüzlerce Fener taraftarı karşıladı. Üzerlerinde Fenerbahçe formaları bulunan taraftarlar Alex'e sevgi gösterisinde bulundu. Yoğun sevgi seli karşısında duygulanan Alex, taraftarlara araç içinden el salladı. Bu arada minibüs taraftar ilgisi sebebiyle havalimanına girmekte zorlandı. Taraftarların sevgi gösterileri eşliğinde minibüs havalimanına girdi. Alex, eşi ve çocukları birlikte minibüsten indikten sonra basın mensuplarının yoğun ilgisi ile karşılaştı. 

Deneme
-ALEX'TEN VEDA KONUŞMASI- 
Fenerbahçe ile yollarını ayıran Alex de Souza, elveda demeden önce son kez basın mensuplarının karşısına geçti.     

Brezilyalı oyunc tüm Türk halkına seslenerek yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı: "Öncelikle Yüksel Bey'in sözlerine teşekkür ederim. Çok fazla söyleneecek bir şey yok. Son 8 senem ve özellikle bu 2 hafta için yürekten teşekkür etmek istiyorum. Son twitter'dan yazdığım mesajda da dediği gibi; biz yüzde 100 Brezilyalı doğduk. İleride vefat edeceğiz. O gün yüz 50 Brezilyalı, yüzde 50 Türk olarak vefat edeceğiz. Bunu sağladığınız için size çok teşekkür ediyoruz.".    
Fenerbahçe'den Alex'e ikinci jest!  

Fenerbahçe ile ayrılık sürecinde başkan Aziz Yıldırım, asbaşkan Ali Yıldırım ve teknik direktör Aykut Kocaman ile karşı karşıya gelen Brezilyalı Alex de Souza'ya sarı-lacivertli kulüpten ikinci bir jest geldi.

Deneme
 
 Alex'in vedası için taraftarların havaalanına ulaşması için otobüs kaldıran Fenerbahçe yönetimi eski kaptanını da Türkiye'deki son gününde yalnız bırakmadı. Fenerbahçe'de Alex'in vedasında uğurlayan isim sarı-lacivertli kulüpte Yüksek Divan Kurulu başkanı Yüksel Günay oldu.   
 
-SAMET VE SEMİH UĞURLADI- 
 Fenerbahçeli futbolcu Semih Şentürk ile eşi ve Fenerbahçe kulübünün eski tercümanı Samet Güzel de, Alex ve ailesini uçağın kapısına kadar uğurladı.
  
Deneme
MEŞALELER VE SON TEZAHÜRATLAR

Brezilyalı futbolcu Alex de Souza ve ailesi ilerleyen dakikalarda taraftarların huzuruna son bir kez daha çıktı. Sarı-lacivertli taraftarlar kaptanlarına meşaleler ve tezahüratlarla veda ederken; Alex sevenlerine el salladı.  
 
MİLLİ TAKIMIN MAÇINI İZLEDİ
Brezilyalı futbolcu daha sonra uçağını beklerken A Milli Takım'ın Romanya ile oynadığı maçı kısa bir süre izledi. Daha sonra Brezilyalı aile Türkiye'den ayrıldı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.